fbpx

5 Instagrammers die we allemaal in onze feed tegenkomen

Klik. Daar gaat weer een like! Zit jij ook zo vaak op Instagram? Dan zijn dit de 5 types die je op Instagram zeker tegenkomt:

 1. Feedbomber
  Je hebt van die mensen die bijna nooit foto’s op Instagram plaatsen, maar als ze eenmaal een keertje op Instagram zitten, dan plaatsen ze er gelijk 10 achter elkaar. Een lastige keuze voor de volgers; kan ik ze allemaal liken of lijk ik dan te veel op een stalker?
 2. Hashtags lover
  “Net naar de supermarkt geweest!” #lovetodothegroceries #notafraidtoshowmyID #instafood #food #morefood #shopping #sun. Jij volgt vast ook iemand die bij elke foto heel veel hashtags plaats. Geef maar eerlijk toe, soms is dat best irritant, zeker als ze niks met de foto te maken hebben! Ook al vind je het best irritant, stiekem plaats jij ook wel eens een paar hashtags.
 3. Tag zoveel als je kan-Instagrammer
  Sommige mensen taggen ál hun vrienden in een foto, ook al staan ze er alleen op. Uhhh.. waarom? Soms kan je de foto niet eens meer zien door alle tags. Like of niet?
 4. Story teller
  Een ander typetje is de ‘story teller’. De ‘story teller’ is iemand die regelmatig levensverhalen deelt op Instagram. Onder de foto staan lappen tekst met dingen die hij of zij heeft gedaan of gaat doen. Soms is het nét iets te veel om te lezen #pff.
 5. Filter queen or king
  Dan hebben we nog de personen die altijd filters gebruiken, genaamd de ‘filter queen’ of ‘filter king’.  Stiekem zijn we daar een beetje jaloers op, want sommige foto’s zien er heel mooi uit! Wie wil die skills niet?

Kom jij ook nog andere typetjes tegen?

Lees ook:

> Apps en tips voor de perfecte Instagram foto
> 4 fitboys op Instagram

Bron: Pexels.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.