fbpx

5x de raarste dingen die fans hebben gedaan voor hun idool

 

We zijn allemaal wel ergens fan van, maar deze mensen gingen wel heel ver uit liefde voor hun idool…

  1. Een Miley Cyrus-fan liet maar liefst 29(!) tatoeages over haar zetten. Helaas voor hem vond Miley de tattoos ‘creepy’ en ‘superlelijk’. Over die uitspraak was hij zo boos, dat hij de tattoos (die hem zo’n 4000 euro hebben gekost) weg liet laseren.
  2. Ook Liam Payne heeft wel eens een bizarre ervaring gehad met een fan. Toen hij ‘s ochtends wakker werd bleek dat iemand zijn boxer gestolen had en die de hele dag had gedragen. Uiteindelijk heeft hij zijn vermiste ondergoed teruggekregen.
  3. In 2013 werd een fanatieke Taylor Swift-fan opgepakt nadat hij een heel stuk was gaan zwemmen, tot hij bij haar strandhuis aankwam. Bizar..
  4. Toen Justin Bieber een keer moest overgeven op het podium, twijfelde een fan geen moment. Uit ‘solidariteit’ besloot hij over te geven in een Justin Bieber prullenbak en dit ook nog eens te filmen. Gadver!
  5. Een Jessie J-fan wilde zo graag op haar idool lijken, dat ze expres haar eigen been brak toen Jessie ook in het gips zat. Ze wist zelfs de contactgegevens van de zangeres te achterhalen en stuurde haar een SMS’je met de tekst: “Ik zou alles doen om op jou te lijken.” CREEPY.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.