fbpx

5X Etsy sieradenshops

 
Ben je het zat om sieraden te kopen in winkel omdat ze allemaal op elkaar lijken? Check dan eens onze 5 sieradenshops op Etsy! Je hebt zeker iets unieks.

  1. GlitterboxJewelry De armbandjes met woorden zoals ‘hope’, ‘yes’, en ‘love’ zijn vooral leuk van deze shop. Zeker als je even eraan moet worden herinnerd om in jezelf te geloven is het armbandje met ‘yes’ extra inspirerend.
  2. DiamondDesign Deze schattige shop heeft vooral sieraden met kleine lieve elementen. Bijvoorbeeld vlindertjes als oorbellen. Daarnaast hebben ze ook grappige sieraden met letters.
  3. MakiDesign Een simpele sieradenshop maar toch tegelijkertijd modern. Vooral decoratieve en geometrische vormen zijn verwerkt in de accessoires.
  4. EllaDolce De kettingen van deze shop zijn echt de moeite waard om te kijken, ze hebben namelijk allemaal verschillende steentjes.
  5.  LuluCherryJewelry Kleine lettertjes, ankertjes uit de zee en pareltjes zijn het hoofdthema van al deze sieraden op deze website. Extra cute!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.