fbpx

5X Gekke modeweetjes die je zeker nog zeker niet kent

 
Wist je dat Vogue baas Anna Wintour ontslagen werd bij Harper’s Bazaar? Of dat Chanel ontwerper Karl Lagerfeld met zijn kat Choupette wil trouwen? Lees snel verder voor nog meer gekke modeweetjes!

  1. Cara Delevingne is niet alleen een model, maar ook actrice, zangeres én ontwerper. Wist je dat ze met modehuis Mulberry een tassencollectie heeft ontworpen? De Cara Delevingne Collection is dan ook echt Cara: stoer en stylish.
  2. Ex-Victoria’s Secret Angel Karlie Kloss was vroeger maar met een ding bezig: ballet! Voordat de bff van Taylor Swift op haar dertiende werd ontdekt, zat ze zelfs op een prestigieuze ballet academie.
  3. Chanel ontwerper Karl Lagerfeld heeft een grote liefde en dat is zijn kat Choupette. Choupette heeft een eigen kledingcollectie, Twitter en Instagram-account (@choupettesdiary met meer dan 51.000 volgers) en ook nog eens beautylijn die naar haar vernoemd is. En o ja, Choupette is ook nog eens model. Laatst schitterde de muze van Karl op de kalender van het Duitse automerk Opel.
  4. Coco Chanel heet geen Coco. De oprichter van het beroemde modemerk heet eigenlijk Gabrielle. Voordat ze beroemd werd als ontwerper, probeerde Gabrielle zangeres te worden. Gabrielle kreeg de bijnaam Coco omdat ze vaak de liedjes ‘Ko Ko Ri Ko’ en ‘Qui qu’a vu Coco’ zong.
  5. Chiara Ferragni is waarschijnlijk de rijkste blogger op aarde. De oprichter van The Blonde Salad is nog maar 27 en heeft nu al haar eigen kledinglijn (de Chiara Ferragni Collection), meer dan 3,4 miljoen Instagram volgers en kan nu de cover van Vogue (Spain) van haar to do list afvinken.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.