fbpx

5X Healthy snacks

 
Met al die snoepautomaten op school wordt het je soms knap lastig gemaakt om ‘gezond’ te snacken. Gelukkig is hier GRLMAG’s Sophie to the rescue met 5x healthy snacks, allemaal zonder geraffineerde suikers, harde vetten of snelle koolhydraten. Makkelijk voor in je rugzak!

O! Voordat we beginnen willen we je nog een tip meegeven. Lees altijd even de productinformatie op de verpakking. Zo weet je precies wat er in zit en grijp je nooit mis!

Roo’bar

Op de eerste plek staat Roo’bar. Dit merk moet je echt proberen! De repen zijn verkrijgbaar in 9 verschillende smaken en zijn gemaakt van fruit, noten en dadels. Lekker gezond dus.

Waar te koop? Via roobar.com/nl/

NAKD

De repen van NAKD, zijn vergelijkbaar met de Roo’bars. Ook deze zijn gemaakt van fruit, noten en dadels, alleen zijn ze geen 50 gram, maar 35 gram per stuk. Voor de kleine trek dus! Leuk weetje: Ze hebben zichzelf NAKD. genoemd omdat ze als het ware ‘naakt’ zijn van bewerkt voedsel.

Waar te koop? Bij o.a. de Albert Heijn, de Tuinen, MarQt of via nakdnederland.nl

TREK

What’s in the name? Nou, deze vullen dus echt enorm goed en zijn behalve in de pauze ook echt super voor- of na het sporten. Kies je er eentje bij je workout neem dan wel die ene mét proteïne, want dat zullen je spieren zeker waarderen.

Waar te koop? Bij o.a. de Tuinen of via Puktser.nl en nakdnederland.nl

RUDE HEALTH

De repen van Rude Health zijn klein, maar fijn. Ze zijn er in 2 verschillende smaken, namelijk: the beetroot (favoriet!) of the pumpkin. Allebei heerlijk als tussendoortje!

Waar te koop? Bij MarQt of via rudehealth.com

9BAR

De repen van 9bar zijn gemaakt van gemixte zaden en bevatten 9 essentiële aminozuren. Er zijn veel lekkere smaken waaronder eentje met een chocolade coat! Dan heb je toch nog een beetje die Snicker ;).

Waar te koop? Bij De Tuinen of via 9bar.com

Welke ga jij proberen? Wij zijn erg benieuwd! Laat het ons weten bij de comments.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.