fbpx

5X Inspi modellen op Instagram

 
We maken de selfie na de andere en plaatsen ze vervolgens schaamteloos op Instagram. Maar wat als we niet meer weten welke pose we moeten nemen en onze inspiratie op is? Gewoon deze 5 modellen checken!

Screen Shot 2015-03-11 at 18.29.26   Doutzen Kroes Onze eigen Doutzen, ofcourse, hoort zij bij deze top 5! Leuke foto’s van haar en haar kinderen, een behind the scenes kijkje in haar leven en stiekem jaloers zijn om alle steden die ze bezoekt.

Screen Shot 2015-03-11 at 18.29.39Cara Delevinge Wie kent haar niet? Het meisje met de welbekende wenkbrauwen, die op dit moment haar trademark zijn. Naast haar modellenwerk is ze op dit moment bezig met haar filmcarrière. Want ze speelt in de nieuwe upcoming film ‘Paper Towns’ van John Green (The Fault in Our Stars). Haar Instagram valt op omdat ze meer foto’s van grappige dingen en haar privé plaatst dan alleen maar modellenposes.

Screen Shot 2015-03-11 at 18.30.38Karie Kloss Ze stopt misschien nu met Victoria’s Secret, model blijft ze gelukkig. Daarnaast is ze best friends met Taylor Swift en staan ze op het moment samen op de cover van de Amerikaanse Vogue. Haar foto’s op Instagram zijn juist leuk om te bekijken omdat ze haar privéleven ook showt.

Screen Shot 2015-03-11 at 18.31.05Lara Stone Naast Doutzen Kroes, is deze Nederlandse chick ook echt de moeite waard om te volgen op Instagram. Ook weer hele leuke foto’s van behind the scenes als Lara aan het werk is, die ons soms heel erg jaloers maken op haar baan. Van haar nieuwe campagne van de H&M tot aan haar cover voor Vogue.

Screen Shot 2015-03-11 at 18.29.13Behati Prinsloo Als echtgenoot van Adam Levine (leadzanger van Maroon 5) en daarnaast nog als angel bij Victoria’s Secret, dan heb je het pas echt ver geschopt! Dit Namibische model is nog maar 25 jaar, en heeft catwalk werk gedaan voor Prada, Vera Wang, Marc Jacobs en nog veel meer. Veel modellenposes maar wel erg inspirerend!

Volg ook deze vijf modemeisjes op Instagram.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.