fbpx

5X Inspi modemeisjes op Instagram

 
Soms weten we het niet meer en zijn we toe aan wat inspiratie op het gebied van mode en lifestyle. Daarom een speciale top vijf van modemeisjes op Instagram!

Screen Shot 2015-03-08 at 10.42.10Camille Charrière Officieel komt ze uit Parijs maar woont nu in Londen. Vooral haar kledingstijl is interessant omdat ze een mannelijke twist geeft aan haar eigen outfits. Daarnaast zijn haar foto’s van modeshows backstage, jaloersmakend!

Screen Shot 2015-03-08 at 10.41.54Amy Stone Haar kledingstijl is vrij klassiek en tuttig, maar haar foto’s zijn toch echt wel prachtig om naar te kijken. Je krijgt het ultieme vakantiegevoel als je naar haar foto’s kijkt, en de persoonlijke twist die ze eraan geeft is ook zó leuk!

Screen Shot 2015-03-08 at 10.41.43Ingred Nilsen Amerikaans, en houdt van katten, donuts en is ook altijd enthousiast. Ingred heeft naast haar Youtube kanaal ook een erg leuke Instagrampagina. Ook  geeft ze ons een kijkje in haar persoonlijke leven.

Screen Shot 2015-03-08 at 10.41.29Michelle Deze Nederlandse chick houdt van simpel maar dat neemt niet weg dat haar outfits altijd er erg gaaf uit zien. Haar kleding is basic, en vaak zwart en wit, maar toch ziet het er wel altijd erg fashionable uit.  Ook gebruikt ze verschillende soorten materialen in haar outfits. Hoe zij dat doet? Neem een kijkje!

Screen Shot 2015-03-08 at 10.43.03Jenn Im Jenn is erg origineel en durft van alles op het gebied van kleding. Misschien komt dat ook een beetje omdat ze woont in Los Angeles.  Als je wilt opvallen en je jezelf afvraagt hoe dat moet, moet je vooral Jenn volgen op Instagram! Of het nu met tweedehandskleding is of met designerkleding.

Nog meer inspiratie? Lees ook dit artikel over healthy bloggers op Instagram.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.