fbpx

6x je koffer slim inpakken

 
Je gaat op vakantie en al je spullen liggen al klaar voor vertrek. Nu hoef je alleen nog je koffer in te pakken, maar hoe begin je daar in hemelsnaam mee? Hier zes handige tips!

  1. Het eerste en ook het belangrijkste: zorg dat alles netjes is opgevouwen om gekreukte kleding te vermijden én ruimte te besparen. Voor degenen die hier niet zo goed in zijn: vraag of iemand je wil helpen inpakken. Rollen blijkt ook goed te helpen! Samen inpakken is sowieso leuker dan alleen!
  2. Begin met de grotere kledingstukken als broeken, shorts en eventueel sweaters. Zorg dat je in lagen werkt, dus maak elke stapel even hoog. Daarna volgen de T-shirts en tops.
  3. Bovenop de gemaakte stapel kleding in de koffer leg je je jurken, rokken, bloesjes en hemden. Probeer deze zo min mogelijk te kreuken (voor zover dat mogelijk is).
  4. Als je een zijden bloesje meeneemt of andere kleding van een kwetsbare stof, werk dan met zijdepapier of zelfs gewoon papier. Leg het papier in de vouwen zoals vaak in winkels wordt gedaan. Dit geeft wat stevigheid aan de kleding en zorgt ervoor dat er minder kreukels en vouwen ontstaan!
  5. Als laatste begin je de hoekjes of laatste lege plekjes in de koffer op te vullen met ondergoed, sokken, en riemen. Vergeet je toilettas en zonnebrandcrème niet!
  6. Schoenen zijn altijd lastig in te pakken. Als je een heel grote koffer hebt krijg je ze er misschien nog bij, maar als je koffer al propvol zit, kan je een wat kleinere reiszak meenemen en daar je schoenen in doen. Stop in elk paar schoenen in een plastic zak om de schoenen in te stoppen wanneer ze vies zijn geworden, zo blijft de rest van je bagage schoon.

Zo, helemaal klaar voor vertrek! Have fun girls!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.