fbpx

Getest: 5x Mascara onder €5

 

Een goede laag mascara maakt je ogen sprekender. Deze mascara’s scoren bij ons! En jij scoort ze lekker low-budget.

Miss Sporty, Pump It Up €4,49

Deze mascara duwt je wimpers sky high! Superzwarte kleur, volume dicht bij de wimperimplant voor die sexy Victoria Secret opslag. En ja: écht voor 24 uur.

Catrice All Round €3,59

Alle anime meisjes verzamelen! Deze mascara geeft echte doll eyes. Ondanks dat het borsteltje aan de volle kant is, geeft hij toch dat mooie waaiereffect en zelfs na een huilbui blijft hij perfect zitten, promise!

Essence, All Eyes On Me €1.99

Perfect voor natural beauty’s die al prachtige wimpers hebben #wokeuplikethis. Met een supermakkelijk borsteltje om smudge free naar buiten te gaan. Zelfs wanneer het regent. Getest!

HEMA, 3D EFFECT €4,25

Deze mascara zit er precies tussenin! Geeft net dat beetje ooh la la voor wanneer je het nodig hebt, zonder al te veel aandacht te vestigen op je wimpers. Pluspunt: Door het siliconenborsteltje ook supermakkelijk aan te brengen op alleen je onderwimpers.

Etos, Max Volume €3,99

Groot borsteltje waardoor hij je wimpers meteen van véél mascara voorziet. Als je in no-time zwarte, volle wimpers wil hebben a la Kim K zit je goed!

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.