fbpx

5x Must have kookboeken

 
Deze vijf kookboeken wil je hebben! En anders zijn ze ook heel leuk om cadeau te doen.

  1. Powerfood – van Friesland naar New York – Rens Kroes (€ 19,99)
  2. My New Roots – Sarah Britton (€ 25,99)
  3. Havermoutje – Pascalle Bonnier & Matthijs Kok (€ 19,99)
  4. ChicksloveFood – Nina de Bruijn & Elise Gruppen (€ 18,95)
  5. The Green Kitchen – David Frenkiel & Luise Vindahl (€ 24,95)
Over de boeken

Van Friesland naar NY is de de opvolger van het populaire boek Powerfood (1) van Rens Kroes, zusje van Doutzen. Dit vervolg is, zoals je waarschijnlijk al dacht, net zo leuk en wederom een bestseller! Ken je alles van Rens Kroes al en je op zoek naar iets soortgelijks? Kijk dan even naar het boek My New Roots dat geschreven is door Sarah Britton, die trouwens ook een heel gaaf foodblog onder dezelfde naam runt! Dit blog is net als het boek gebaseerd op holistische voeding. Ho-li-stisch ja, dat betekent gewoon zo natuurlijk mogelijk en supergezond.

Is een yummy ontbijtje de belangrijkste maaltijd van jouw dag? In het boek Havermoutje krijg je maar liefst 70 recepten met havermout als key ingredient voorgeschoteld. Voor snelle en makkelijke recepten verwijzen we je graag naar het boek van Elise en Nina, dat dezelfde naam als hun blog draagt: Chicks Love Food. Behalve dat hun receptjes supermakkelijk te maken zijn, zijn ze ook nog eens heel erg lekker. Try it out!

Als laatste op de lijst vind je een persoonlijke favoriet van GRLMAG’s health editor, Sophie. Dit onwijs mooie boek bomvol prachtige plaatjes bevat meer dan 100 supergezonde, overheerlijke recepten voor iedere dag. Dit boek is trouwens vooral heel tof voor de vegetariërs onder ons, want geen enkel recept bevat vlees.

Van welk boek loopt het water jou in de mond?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.