fbpx

5x Originele zomerdates

 
Een romantische wandeling op het strand met je zomerliefde is leuk, maar o zo cliché. Verras je crush met een van deze vijf originele zomerdates en hij zal je nooit meer vergeten! Succes gegarandeerd!

  1. Een perfect uitzicht Romantisch dineren op een dak met uitzicht over de hele stad. Hoe cool is dat? Nu maar hopen dat hij geen hoogtevrees heeft…
  2. Openluchtbioscopen Een date op het strand, maar dan anders. Openluchtbioscopen op het strand zijn op dit moment helemaal in. Een romantischere setting dan dit kun je bijna niet vinden!
  3. Samen varen Ook origineel: een avondrondvaart. Geniet van een heerlijk diner terwijl jij en je crush langs de mooiste plekjes varen.
  4. Of juist heel sportief.. Als je wat sportiever bent ingesteld dan is een activiteit als flyboarden misschien iets voor jou en je date. Flyboarden is een extreme watersport waarbij je omhooggestuwd wordt door een waterscooter. Je zit vast aan een speciale wakeboard die de hoogte van 15 meter kan bereiken.
  5. Kermis! Niets is zo leuk als rondparaderen op de kermis met je nieuwe liefde. Naast de leuke sfeer kan de kermis ook heel romantisch zijn, vooral ‘s avonds. Neem hem mee en zorg dat hij die Minion knuffel voor je wint!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.