fbpx

5x paasrecepten

 

Het Paasweekend is aangebroken! En dat betekent behalve een extra dag vrij, ook een lekker paasontbijtje. Daarom: 5x paasinspiratie.

nestjes
Pastel meringue nests

Deze nestjes zien er bijna sprookjesachtig uit. Maar no worries, ze zijn super easy om te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn eieren, room, suiker en kleurstof naar jou keuze. Voor het leukste effect maak je nestjes in verschillende kleuren. Het recept vind je hier.

pancakes
Triple Chocolate crepes

Normale pannenkoeken zijn al heerlijk. Maar deze chocolade pannenkoeken zijn to good to be true. Easy trick: in plaats van de pannenkoeken from scratch te maken kan je ook kant-en-klaar pannenkoeken kopen of een pakje. Ook lekker om te variëren met verschillende soorten chocola! Het recept vind je hier.

koekjes
Coconut macaroon nutella nests

Deze schattige kokosnestjes zijn gevuld met Nutella en paaseitjes. Tip: heb je geen tijd om de kokosmakronen te maken? Haal ze dan in de supermarkt en vul ze met een dikke laag Nutella en een eitje, minder werk en net zo lekker! Het recept vind je hier.

ijsjes
Easter egg breakfast popsicle

IJs voor ontbijt? Yes please! Deze ijsjes maak je met yoghurt, granola, blauwe bessen en frambozen. Maar je kan natuurlijk het ijs customizen naar jou smaak, varieer met verschillende soorten fruit en granola. Het recept vind je hier.

vlechtbrood
Italian Easter Bread

Vlechtbrood is een echte Hollandse traditie. Dit vlechtbrood heeft een Italiaanse twist én lekkere zoete frosting en sprinkles! Toegegeven: het is even een werkje maar het is het meer dan waard. Het recept vind je hier.

Bron: sweetapolita,mitzyathome, twopeasandtheirpod, eatsamazing en bakewithchristina.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.