fbpx

5x Poseren als een pro

 

Handen in de zij, een knik in het been en getuitte lippen: modellen weten altijd hoe ze moeten poseren voor de camera. Hoe doen ze dat toch? Vandaag een lijstje met de meest voorkomende poses van modellen. Watch and learn!

  • Cara Delevingne: kijkt vaak direct in de camera. Het model is niet bang en durft volledig zichzelf te zijn. Haar Instagramaccount staat vol met gekke selfies en leuke filmpjes, maar af en toe duiken er ook wat serieuzere foto’s op. Hierop zien we dat het Britse topmodel vorig jaar niet voor niets gekroond is tot model van het jaar.

View this post on Instagram

Norman get your shit together

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

  • Kendall Jenner: speelt met de camera. Haar Instagram foto’s zijn vaak verleidelijk, Kendall kijkt graag zwoel. Het is haast alsof ze verliefd is op de camera! Het Calvin Klein model smizet met haar ogen, de pretoogjes zien we vaak terugkomen op haar foto’s.

View this post on Instagram

kanga krew #healesvillesanctuary

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

  • Gigi Hadid: kijkt vaak weg van de camera. Het Amerikaans-Nederlandse model heeft vrijwel nooit last van een bad hairday. Gigi kijkt vaakt ondeugend, maar houdt het wel classy.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

  • Karlie Kloss: houdt van groepsfoto’s. Fans, vrienden, familie: het Victoria’s Secret model staat bijna altijd met een groep mensen op de foto. Een schaterlachje hier en daar, soms een duckface en af en toe met haar tanden op elkaar geklemd – Karlie is een model met vele gezichten.
  • Jourdan Dunn: weet de accenten op haar beste kanten te leggen. Haar rug, jukbeenderen, maar bovenal haar mooie volle lippen. Tussen de vele outfit-pics staan er veel close-ups op het Instagramaccount van de donkere schone.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.