fbpx

5x Sporttips voor de zomer

 

Echte diehards blijven ook tijdens de warme zomermaanden aan hun dream body werken. Hoe ze dat doen? GRLMAG legt het uit.

  1. Een koud bad. Zwemmen in koud water schijnt heel goed te zijn voor je lichaam. Niet alleen krijg je er een megaboost van, je verbrandt ook nog eens heel wat calorieën! Een perfect excuus om lekker de zee in te duiken, of het meertje vlakbij.
  2. Pak de fiets. Nee echt, fietsen is heerlijk met de warme temperaturen, hoe gek het misschien ook klinkt. Ga samen met je vriendinnen en doe als tussenstop een heerlijk ontbijt met vers fruit! Let er wel op dat je niet op het heetst van de dag de fietst pakt, ga voor vroeg in de ochtend of laat in de avond.
  3. Don’t: intensief bewegen. Cardio en krachttrainingen zijn echte must do’s voor sporters. Loop alleen niet te hard van stapel bij tropische temperaturen, straks raak je oververhit! Zorg ervoor dat je genoeg drinkt.
  4. Gebruik een app die je motiveert om meer te gaan bewegen. En nu je toch met je telefoon bezig bent – stel een leuke zomerplaylist samen! Op die manier kun je lekker doorsporten.
  5. Yoga. Voor de dames die niet alleen niet hun lichaam willen trainen, maar ook hun geest! Yoga is eigenlijk ontspannen en inspannen tegelijk. Zo word je lekker rustig in je hoofd terwijl je strakker in je lichaam komt te zitten. Perfect voor de warmere dagen.

Sport jij graag in de zomer?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.