fbpx

5x Tekenen dat jij een modeblog moet beginnen

 

Modeblogs schieten als paddenstoelen uit de grond, maar hoe weet je of jij geschikt bent als fashion blogger? Hier zijn dé tekenen dat jij dringend achter je laptop moet kruipen en beginnen te schrijven.

  1. Je bladert door magazines en denkt steeds ‘wat als ik nu zo’n artikels zou schrijven’ of je voelt je gewoonweg geroepen om jouw visie over de fashion scene te verkondigen.
  2. Je bent elke dag enorm bezig met je outfits en doet niet liever dan er een kiekje van nemen om het vervolgens op je Instagram te plaatsen en anderen te inspireren met jouw personal style.
  3. Wanneer vrienden en vriendinnen beginnen te vragen of jij hen wilt restylen en jij telkens de persoon bent waar ze het liefst mee gaan shoppen, dan is het duidelijk tijd om je bij de bloggerwereld te voegen.
  4. Als je een aparte fashionable stijl hebt én een trendsetter bent (of toch zou willen zijn), dan is een blog ideaal om je overvloed aan creativiteit op los te laten.
  5. Als je journalistiek studeert of een andere creatieve richting, dan is een blog zeker een goede oefening om een eigen schrijfstijl te ontwikkelen wat heel belangrijk is voor schrijvers in wording!
Beeld: Happily Grey
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.