fbpx

5 tips bij liefdesverdriet

Je geliefde boyfriend maakt een einde aan de relatie óf jij besluit hem te dumpen, nadat hij je heeft gekwetst. Allebei een pijnlijk moment waar wel eens tranen bij komen kijken (héél véél). Zo kom je eroverheen.

Krop je verdriet niet op!

Huil eerst goed uit! Krop je verdriet niet op, want dat is net veel slechter voor je dan een stevige huilbui. Laat alles er maar uit. Je vriendinnen zullen hier zeker begrip voor hebben. Jij zult hoogstwaarschijnlijk je vriendinnen ook al hebben moeten oppeppen op moeilijke momenten.

Woede & frustratie

Verdriet gaat vaak gepaard met woede. Geen betere manier om je woede en frustraties op de vrije loop te laten in de sportschool. Neem eens een les kickboks! Je sportcoach zal er vast geen bezwaar tegen hebben als je graag een foto van je ex op de bokszak plakt…

Chocolade..

Ontken het maar niet girls, want wat is nou de beste manier om een gebroken hart te lijmen? Natuurlijk: met chocolade! Als je bang bent om er te hard van bij te komen eet je het beste pure chocolade met meer dan 70% cacao. En als je gezegend bent met een geweldig metabolisme, koop dan een doos pralines voor jezelf.

Wees sociaal!

Probeer zoveel mogelijk met vriendinnen af te spreken en buiten te komen. Het is de ideale afleiding en je sociale leven is buitengewoon belangrijk, vooral na een liefdesbreuk. Leer nieuwe mensen kennen and have fun.

Verwen jezelf

Koop voor jezelf jouw favoriete bloemen, parfum, een leuke jurk die je al zo lang wilt kopen. Of ga lekker naar de film en kijk een spannende actiefilm of goede komedie met je beste vrienden, genaamd ‘Ben and Jerry’, just an idea girls.

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.