fbpx

5 tips voor een interrail-holiday

 
Deze zomer ga ik met mijn best friend interrailen door Italië en daar heb ik zoveel zin in! Maar wat moet je weten als je zo’n reis gaat maken? GRLMAG to the rescue.

  1. Check waar je naartoe wilt. Er zijn namelijk verschillende interrail-tickets te koop. Als je bijvoorbeeld door één land wilt reizen scheelt het qua geld, maar je kan natuurlijk ook door meerdere landen reizen met de trein. Wij gaan alleen door Italië reizen en we hebben gekozen voor een ticket waar je vier dagen mee kan treinen.
  2. Stel je gaat door één land reizen, houd er dan rekening mee dat je nog een vliegticket moet kopen. Dat zorgt er natuurlijk wel weer voor dat je reis iets duurder wordt, maar gelukkig zijn er veel cheap tickets te vinden.
  3. Het is handig om alvast je reis uit te stippelen, want je moet namelijk wel je treinreis reserveren. Dat kan je ook tijdens je reis doen. Maar dan moet je natuurlijk wel WiFI hebben. Dit geldt natuurlijk ook voor je slaapverblijven. Ga je in een hotel of in een hostel? In een hostel ontmoet je veel andere jonge reizigers en het is vaak een stuk goedkoper!
  4. Met een koffer reizen ziet er natuurlijk heel fancy uit, maar een backpack is een stuk makkelijker. Want stel nou dat je snel je trein moet halen? Met een backpack kan je nog snel lopen of zelfs rennen, maar zie dat maar met een koffer te doen. Ik zie het al voor me dat iedereen erover heen struikelt of dat ik hem uit mijn handen laat vallen. Een backpack it is voor mij!
  5. Natuurlijk is dit geen chill-vakantie. Je reist veel en dat kan best vermoeiend zijn. Maar girl, geniet ervan want je ziet zoveel mooie dingen!

Ik kan in ieder geval niet wachten op mijn vakantie! Wat ga jij doen? 

Foto: Instagram @interraileu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.