fbpx

Draadloze oordopjes zijn hot. Ze zijn je de afgelopen maanden vast wel opgevallen op straat of bij vrienden. En ja, ook wij zijn fan. Lees hier waarom je zéker deze draadloze exemplaren wil scoren.

Yep, wij hadden de mazzel om de MOMENTUM True Wireless oordopjes van Sennheiser te mogen testen, hét merk voor koptelefoons. Lees vooral even mee waarom we zo’n fan zijn van de draadloze exemplaren.

1.Nooit meer in de knoop.
De tijd dat je eerst tien minuutjes je koptelefoon moet ontknopen is voorbij. Geen gedoe meer met irritante draden. We like.

2. Ze zitten heerlijk.
Ook wij waren even bang dat we de dopjes binnen no-time zouden verliezen, maar geen zorgen. De dopjes zitten niet alleen heel steady in je oren, ze zitten na uren dragen ook nog eens heel erg comfi. Daarbij zitten er verschillende opzetstukjes bij zodat de dopjes altijd passen.

3.Geen kapotte draden.
Moet jij ook iedere maand (of paar maanden) nieuwe oordopjes kopen omdat de draden het begeven hebben? Herkenbaar. Dat probleem is nu verleden tijd. Het is een investering, maar dan zit je de komende tijd echt goed.

4.Stiekem muziek luisteren.
Muziekluisteren in de les? Zag je met gewone dopjes meteen, met deze dus niet. Laat je haar erover vallen en je bent klaar.

5.Laden én luisteren.
Je kan je koptelefoon rustig in de lader in de slaapkamer leggen terwijl je in een andere ruimte muziek luistert. Yes! En je kunt zelfs je muziek op stil zetten, een volgend nummer selecteren en het geluid aanpassen, door op je oortjes te tikken. Kan niemand meer klagen dat je teveel op je telefoon zit.

Kortom, wij vinden die draadloze oordopjes dus superfijn. Wel even sparen, maar dan heb je dus supergoed geluid, comfi doppen (die je tussendoor in de case kunt opladen zodat ze weer een paar uur meegaan) en geen stomme draden meer. Er zit zelfs een functie op waarbij je buitengeluiden door kunt laten filteren, maar dan moet je je muziek alsnog niet te hard zetten, want omdat de . oortjes echt goed in je oren zitten, sluiten ze ook buitengeluid behoorlijk af, waardoor jij nog meer van je muziek kunt genieten.

MOMENTUM True Wireless

Wat vind jij van draadloze oordoppen? Heb je ze al?

Lees meer: 15 dingen die alleen zussen begrijpen

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.