fbpx

5x waarom jouw lichaam perfect is

 
Hey, you beauty! Heb jij vandaag al in de spiegel gekeken en even gezegd hoe on fleek je er vandaag uitziet? Want zo zie je eruit! Geloof je me niet? Lees dan maar snel door en je zult zien dat je echt wel een beauty bent.

 1. Iedereen is anders en dat is juist goed
  Gelukkig maar! Stel je voor dat elke jongen het gezicht van Zac Efron zou hebben, dat zou toch super boring zijn? Jij ziet eruit als jezelf en bent dus uniek en dáárom ben jij de perfecte versie van jezelf!
 2. Celebs zijn ook niet perfect
  Het is zo makkelijk om jezelf te vergelijken met al die prachtige celebs die op Instagram staan (ik ben er zelf ook schuldig aan), maar vergeet niet dat zij ook echt wel eens een bad hairday hebben. Zij hebben alleen het ‘geluk’ dat deze perfectly imperfections worden weg gephotoshopt en dat ze altijd een visagist en stylist om zich heen hebben.
 3. Jouw lichaam is perfect, want het doet waar het voor gemaakt is
  Dankzij ons lichaam konden wij vanochtend ons bed uitrollen en konden we gisteravond maar mooi dat stuk pizza eten. Het doet precies waarvoor het gemaakt is, heeft moedernatuur best cool gedaan hè?
 4. Je bent zo knap als je je zelf voelt
  De beste manier om mega aantrekkelijk te zijn? Van jezelf en van je lichaam houden! Niets is mooier dan een meisje dat trots en gelukkig is met haar eigen lichaam. Love yourself is de boodschap. Als je dat zelf gelooft, gelooft iedereen het!
 5. Nog niet overtuigd? Luister eens naar muziek!
  Bruno Mars zong niet voor niets dat je fabulous bent Just the way you are. En als hij het zegt zal het wel kloppen, toch?

Lees ook:

5x zo houd je nog meer van jezelf
Column: Doe lekker wat je leuk vindt

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.