fbpx

5X Wat ieder modemeisje weleens gehoord heeft

 
We proberen ons als fashionista’s te onderscheiden van de rest, omdat uniek zijn en originaliteit belangrijk is voor ons. En daar horen wel eens belachelijke, maar toch ook grappige opmerkingen bij. Hier enkele op een rij:

  1. “Wat heb jij nou weer aan? Is dat mode of zo?” Een typische niet zo fijne opmerking als je eens wat anders probeert en nieuwe combinaties in je outfits maakt. Gewoon wegwuiven en negeren dergelijke opmerkingen, niet iedereen is zo ‘into fashion’ als jou.
  2. “Ik weet dat het mode is, maar dat vind ik toch echt niet mooi…” Ook weer geen plezier om te moeten horen, maar sommigen zijn nogal rechtuit. Dat anderen iets niet mooi vinden is persoonlijk, maar als die aparte rok net volledig bij jou past en je er gek op bent blijf je die gewoon dragen!
  3. Als je een broek draagt met het destroyed effect waarbij er scheuren in de broek zijn gemaakt, heb je al zéker de opmerking of vraag gekregen waarom je een broek koopt die al kapot is… Dan rol je waarschijnlijk even dramatisch met je ogen en laat je die vraag voor wat het is.
  4. Als mensen tegen je zeggen dat je ‘er nogal opvallend uitziet vandaag’, kan dat negatief, maar ook positief bedoeld zijn. Hoe dan ook, zie het steeds als iets positief! Want die persoon heeft net toegegeven dat je er origineel en uniek uitziet en dat is toch wat ieder modemeisje wil.
  5. “Ik zou die outfit zelf nooit dragen, maar jij komt er perfect mee weg! Bij jou staat zoiets!” Dat is natuurlijk hartstikke leuk om te horen. Deze opmerking komt er gewoonweg bij als je een eigen stijl hebt ontwikkelt.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.