fbpx

5x Zangeressen die begonnen als actrice

 

Soms begint je werk je een beetje te vervelen en wil je iets anders. Dat geldt ook voor deze vijf actrices. Zij besloten zangeres te worden!

  1. Zooey Deschanel kennen we natuurlijk allemaal als de vrolijke Jess uit New Girl, maar zingen is haar grote passie. Haar indierockband She & Him bezig met een vierde album.
  2. Ook wild child Lindsay Lohan vond het na heel wat High School films (Mean Girls!) tijd voor een carrièreswitch. Ze bracht twee solo-albums uit, in 2004 en 2005. Helaas werd het geen succes en richt Lindsay zich nu weer op het acteren.
  3. Powerchick Miley Cyrus speelde ooit de rol van de brave Hannah Montana, maar is nu niet meer weg te denken van de grote podia. Met nummers als “Can’t Be Tamed” en “Wrecking Ball” heeft ze laten zien dat ze een blijvertje is.
  4. Was jij vroeger ook groot fan van Lizzie McGuire? Nadat actrice Hilary Duff de titelsong voor de film had gemaakt ging het hard met haar muziekcarrière. Haar nieuwste album verscheen vorig jaar en ze is nog steeds erg succesvol als zangeres.
  5. Ariana Grande heeft laten zien dat ze meer is dan Cat Valentine in Victorious. Inmiddels is ze een hele succesvolle zangeres en scoort ze hit na hit.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.