fbpx

5x zo blijf je vrienden met je ex

 

De relatie tussen jou en je vriendje is helaas over, maar het ergste is nog dat je nu misschien wel je beste vriend kwijt bent. Maar gelukkig kunnen jullie op deze manier toch vrienden blijven (of het in ieder geval proberen!)

  1. Word pas vrienden als jullie allebei volledig over jullie liefdesverdriet heen zijn. Dus niet stiekem hopen dat jullie ook nog een relatie krijgen, anders wordt het sowieso niks…
  2. Flirtgedrag is absoluut verboden! Dus geen slijmerige opmerkingen maken, kusjes geven of hem continue aanraken. Je wilt hem natuurlijk niet de verkeerde indruk geven.
  3. Word niet boos als hij een nieuw meisje leuk vindt, anders loopt jullie vriendschap zeker stuk. Ben juist blij voor hem en ben ook aardig naar zijn nieuwe liefde toe. Dan is jullie vriendschap pas echt! Moeilijk is het natuurlijk wel, dus het onderwerp vermeiden is toegestaan.
  4. Zorg er ook voor dat je ex niet in de weg staat bij jouw nieuwe relatie. Zorg dat jouw nieuwe boyfriend weet dat hij bij jou altijd op nummer 1 staat!
  5. Word niet afhankelijk van je ex. Jullie hoeven elkaar als vrienden echt niet elke week te zien of te spreken. Jouw andere vrienden spreek je soms ook weken niet.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.