fbpx

5x zo maak je je haar workoutproof

 

Tijdens het sporten wil je geen last hebben van rondslingerende haren. Maar je wilt er natuurlijk ook een beetje hip uitzien, we got you covered!

  1. Boxer braids: Deze haarstijl is helemaal geliefd bij de celebs. Je maakt een middenscheiding en verdeeld je haar in twee delen. Dan vlecht je eerst het ene deel in en daarna de andere kant. Check zeker een paar YouTube video’s voor uitleg.
  2. Messy bun: Super comfy en easy om te maken! Maak een hoge staart en wikkel je haar eromheen, even vastzetten met een elastiekje en klaar. Voor iets meer hold kan je een paar bobbypins toevoegen. Maar: hoe rommeliger, hoe beter.
  3. Visgraatvlecht: Even oefenen, maar super easy als je het eenmaal kunt. Het zit niet te strak en ziet er leuk uit bij elke sportoutfit (belangrijk!). Maak deze haarstijl voor een uurtje yoga, bodybalance of als je gaat wandelen.
  4. Haarbandje: Een cute haarbandje zorgt ervoor dat je korte haartjes niet overal heen vliegen. Kies voor een stretchy haarband die niet te snel uit je haar glijdt. Daarna maak je een staart, een vlecht of een knotje. Perfect voor een rondje hardlopen.
  5. Paardenstaart mét twist: Geef de oldskool paardenstaart een leuke twist. Maak een paardenstaart en zet hem vast met een elastiekje. Daarna duw je boven het elastiekje je haar opzij zodat er een gat ontstaat. Haal je paardenstaart door het gat. Nu heb je een heel cute effect! Ook leuk buiten de sportschool.

Voor welke look ga jij?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.