fbpx

5x zo overleef je Blue Monday

 

De meeste van jullie houden al niet zo van maandag, laat staan als het wetenschappelijk gezien ook nog eens de meest depri dag van het jaar is! Het is deze maandag namelijk Blue Monday. Zo overleef je deze dag!

  1. Wat deze dag zo depri maakt is dat het zo’n donker en druilerig weer is. Ga met je vriendinnen gezellig samen zitten om op zoek te gaan naar een zonovergoten vakantie voor deze zomer. Dan heb je alvast iets om naar uit te kijken. Ibiza here we come!
  2. Gun jezelf iets nieuws! Van een beetje online shoppen wordt iedere fashionista toch vrolijk? En in het sale seizoen zijn de prijzen ook nog eens om heel gelukkig van te worden. Dubbel win!
  3. Kattenplaatjes! Heel veel kattenplaatjes. Of als je een hondenmens bent doet de hashtag #PugLife het ook altijd goed om je lachspieren te activeren.
  4. Je kunt deze dag ook als excuus gebruiken om jezelf op te sluiten met een kop warme chocolademelk, een boek of je favo Netflix-serie. Ons hoor je niet klagen hoor!
  5. En als deze tips nog niet genoeg zijn om je van het Blue Monday gevoel af te helpen lees dan ook even deze tips tegen een winterdipje. Iets met chocola? #ILike!
Beeld: Instagram @kyliejenner
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.