fbpx

6 Dingen die hij niet wil horen

 
Als je je lover nog wil houden tot Valentijn, kun je deze dingen beter voor je houden…

  1. “Mijn ex…” Misschien is je ex in jouw ogen de grootste loser die op deze aardbol rondloop. Tóch hoeft je nieuwe lover écht niets te weten over die ene guy waar je tot voor kort nog mee lag te vozen. Echt niet.
  2. “Je beste vriend is zó dom” Oké. Zijn beste vriend stond inderdaad niet vooraan toen de hersenen werden uitgedeeld. Maar eerlijk: hoe zou jíj je voelen als dit over jouw beste vriendin zou worden gezegd? Vrienden afkraken is écht off limits.
  3. “Weet je…” Je hebt zojuist het meest juicy nieuwtje ooit gehoord. Leuk voor je, maar bewaar dat ‘OMG! Geloof jij het’-praatje alsjeblíéft voor je vriendinnen. Het zou hem namelijk een worst wezen dat dat ene meisje iedere avond haar poster van Harry Styles een nachtzoen geeft.
  4. “Later…”Je weet het zeker. Jullie gaan later trouwen, krijgen drie kinderen én een roze strandhuis waar jullie lange strandwandelingen kunnen maken met jullie labrador Pongo. Een fantastisch verhaal om te delen… Met je dagboek.
  5. “Vind jij haar knap?” Geef toe meiden: het antwoord is altijd fout. Zegt hij ja, dan word je boos en onzeker dat hij nog steeds als een echte jager naar meisjes kijkt. Zegt hij nee, dan word je boos en onzeker omdat je weet dat hij tegen je liegt.
  6. “Wat is er?” “Niks!” De klassieke manier van meisjes om te zeggen: “Ik wil nú een excuus, dikke knuffel én chocoladereep om het goed te maken.” Voor jongens de uitspraak om te denken: “Het zal wel… Ik ga gamen”
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.