fbpx

6 Dingen die je nog niet wist over The Vampire Diaries

 

De serie over de vampier-broers Damon en Stefan en girl next door Elena vinden we geweldig. Maar wist je deze zes dingen al over je favoriete serie?

  1. Damon en Stefan hebben als achternaam Salvatore, maar wist je dat ze eerst eigenlijk de Whitmore-brothers zouden worden?
  2. In de boeken heet het plaatsje waar ze wonen Fell’s Church, maar voor de serie kreeg het de naam Mystic Falls. Mystic Falls klinkt natuurlijk veel mysterieuzer en dat past bij al die creepy vampires!
  3. De Vampire-acteurs spreken heel veel verschillende talen. Nina Dobrev spreekt vloeiend Bulgaars, Paul Wesley spreekt Pools en Kat Graham spreekt zelfs drie talen: Frans, Spaans en Hebreeuws!
  4. Hottie Ian Somerhalder had eerst auditie gedaan voor een andere Vampire-serie: True Blood. Gelukkig ging hij toch voor de rol van bad guy Damon.
  5. Er zijn heel veel off-screen romances geweest. Natuurlijk waren Ian en Nina een setje, maar Paul Wesley was een korte tijd getrouwd met Torrey DeVito (Dr. Meredith) en is nu aan het daten met Phoebe Tonkin (weerwolf Hayley). En Zach en Candince (oftewel Matt en Caroline) hebben een tijdje gedate.
  6. Het Rode Kruis heeft samengewerkt met de cast van TVD om ervoor te zorgen dat tieners bloed gingen doneren. Ze gebruikte de slogan: “Starve a vampire. Donate blood.” Funny!
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.