fbpx

6 items voor in je sporttas

 

Niets is vervelender dan net dat ene item vergeten in je sporttas! Daarom dit handige lijstje zodat jij altijd work-out ready bent.

  1. Toilettasje Pak een klein toilettasje in met een paar elastiekjes en basic make-up zoals mascara of concealer. Tip: remover en wattenstaafjes zijn handig voor uitgelopen make-up.
  2. Deo Deze hoeft niet uitgelegd te worden, maar neem een spray deo in plaats van een roller mee. Stel dat iemand je deo wilt lenen, dan rolt je deo in ieder geval niet tegen andermans zwetende oksel.
  3. Handdoek Ook al ga je alleen voor een lesje yoga, neem altijd een handdoek mee. Handig voor als je toch wilt douchen of als het enige matje die nog over is bedekt met een laag zweet.
  4. Geld Geld is altijd handig om mee te nemen. Stop een paar munten in het zijvakje van je tas. Stel dat je na je training toch een beetje duizelig wordt, dan kan je gemakkelijk wat eten scoren in de kantine.
  5. Extra kleren Is je sportlegging kapot of heb je hierna nog een afspraak? Neem een extra setje kleding mee! Dit kan zowel sportkleding als normale kleding zijn. No more surprises for you!
  6. Emergency tasje Pak een klein tasje in met items voor een noodgeval, denk aan maandverband, zakdoekjes of pleisters. Zo ben je overal op voorbereid.
Beeld: Instagram bellwetherstudio
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.