fbpx

6 Tips om je eigen stijl te ontdekken

 

 
Een eigen stijl creëer je niet van vandaag op morgen. Je hebt echt wel de tijd nodig om te ontdekken welke outfits jou persoonlijkheid het beste uitdrukken. Hierbij enkele tips om je daarbij te helpen.

  1. Het is cliché dit te zeggen, maar probeer niemand te imiteren, laat je echter wel inspireren! Een inspiratiebron kan een tijdschrift zijn of modeboek, je favoriete winkelstraat, designers, celebs of bijvoorbeeld blogger.
  2. Rommel eens goed in je kledingkast en maak daarbij al een selectie wat zeker niet meer bij jou eigen (nieuwe) stijl hoort. Je stijl kan nu eenmaal wat veranderen door de jaren heen, dus een opruimbeurt is niet zo’n slecht plan.
  3. Maak kennis met nieuwe labels en verleg je grenzen (op modevlak). Als je altijd bij dezelfde merken of winkels koopt, zal je stijl waarschijnlijk hetzelfde blijven. Het is ook natuurlijk ook gewoon leuk om wat andere labels of winkels te ontdekken.
  4. Probeer erachter te komen of je eerder van stoer en edgy houdt óf eerder van classy en chic. Misschien zelfs een combinatie van beiden, wat perfect mogelijk is. Bekijk zeker eens wat fashion blogs (of Instagram accounts van bekende bloggers) en blader door wat magazines.
  5. Streetstyle is ook een grote bron van inspiratie tegenwoordig. Let maar eens goed op als je door de stad wandelt. Je zult vele verschillende stijlen ontdekken.
  6. Nog een kleine tip: Aarzel niet om raad te vragen aan je vriendinnen als je je eigen stijl nog probeert te vinden! Probeer ook origineel te zijn.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.