fbpx

6 Tips voor online shoppen

 
We houden allemaal van shoppen en onze kast kan nooit vol genoeg. Dus waarom alleen door de winkelstraatjes slenteren? Ga op die regenachtige dag online shoppen! Met deze tips komt dat zeker goed.

En iedereen kent de situatie dat je dat paar schoenen zó graag wilt, maar nergens meer in jou maat te vinden zijn… Online shoppen is de oplossing!

  1. Eerste tip: pas héél goed op voor oplichterij. Ga niet zomaar op een vage website. Kies voor de webshops van de merken of winkels zelf, want dat is het veiligste.
  2. Nog een aantal webshops die betrouwbaar zijn en met erg veel keuze, zijn bijvoorbeeld Nelly, de Bijenkorf of Zalando. Ze prijzen vaak af, verzending is vaak gratis en je mag altijd je bestelling (gratis) terugsturen als iets niet goed is.
  3. Let op als je iets uit het buitenland bestelt. De verzendingskosten kunnen soms erg tegenvallen waardoor jou ‘koopje’ opeens niet meer zo goedkoop is… Dus check dit! Ook kunnen er extra importkosten bijkomen als je iets uit Amerika bestelt, opletten dus!
  4. Als jouw maat uitverkocht is in de winkel, nog geen paniek. Als je dat stuk echt wilt, is de kans best groot dat je ze online kunt bemachtigen op de webshop van het merk zelf.
  5. Voor wie graag eens iets in de kast heeft dat bijna niemand heeft: start een online zoektocht bij de websites van je favoriete merken en vind er kleren die ze bij jou in de buurt haast nergens verkopen.
  6. Wanneer de leveringstijd langer duurt dan verwacht of de maat blijkt toch niet goed te zijn, aarzel dan zeker niet contact op te nemen met de klantenservice van de webshop! Let ook op: niet vergeten om het item terug te sturen als het niet goed is, anders kost het je nog bergen met geld!
Bron beeld: Confessions of a Shopaholic
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.