fbpx

6x bekende crushes van celebs

 

Ian Somerhalder, Harry Styles of Liam Hemsworth... Stiekem hebben we allemaal een crush op een beroemdheid. Maar wij zijn niet de enigen, ook celebs hebben wel eens een oogje op hun collega’s!

  1. Jennifer Lawrence had als tiener een enorme crush op Justin Timberlake. “Ik kocht de cd van NSYNC (de band waar Justin vroeger in zat), en bladerde door het boekje wat erbij zat. Daar zat een uitdrukfoto van Justin in. Ik werd er zo warm van dat ik bijna flauwviel.” Jen toch..
  2. Wij dachten dat wij de enigen waren die vroeger een kussensloop van ons idool hadden, maar Ariana Grande bekent er eentje gehad te hebben. Ze viel elke nacht in slaap op het gezicht van Orlando Bloom.
  3. Hottie Ryan Reynolds is inmiddels getrouwd met Blake Lively, maar hij crusht ook op Pitch Perfect-actrice Anna Kendrick.
  4. Lena Dunham neemt nooit een blad voor de mond en bekent vroeger obsessed te zijn geweest met talkshowhost Jimmy Fallon. “Ik was echt verliefd op hem, op een hele rare manier,” vertelde Lena in Jimmy’s talkshow.
  5. Emma Watson laat vele mannenharten sneller kloppen, zo ook die van Josh Hutcherson. Hij was zelfs zo onder de indruk van haar dat hij zijn manager heeft geprobeerd over te halen om Emma te bellen zodat hij haar kon ontmoeten. Helaas zonder succes.
  6. Niet alleen de hele GRLMAG-redactie droomt van Channing Tatum onder de kerstboom, maar ook Rebel Wilson. “Ik heb een dag met hem gewerkt op de filmset. Hij is niet alleen leuk en charmant, maar ook de knapste man ever.”

Wie is jouw ultieme celebcrush?

Beeld: Instagram Channing Tatum
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.