fbpx

Heb je Mean Girls al te vaak gezien? Deze chickflicks zijn ook perfect voor een meidenavond! Oh ja, dit hele lijstje staat gewoon op Netflix!

It’s a Boy Girl Thing
Als middelbare scholier heb je het al niet makkelijk, maar het wordt er zeker niet makkelijker op wanneer je per ongeluk in het lichaam van je verschrikkelijke buurmeisje/-jongen terecht komt.

The Girl Next Door
Wanneer de hardwerkende Emile een nieuw buurmeisje krijgt, verandert zijn leven compleet. Vooral als hij erachter komt dat ze eigenlijk wel een heel bijzonder baantje heeft.

Legally Blonde
De klassieker Legally Blonde kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Wanneer de superknappe Elle Woods wordt gedumpt door haar vriendje Warner, besluit ze hem hoe dan ook terug te krijgen. Zelfs als ze daarvoor Rechten moet gaan studeren.

Two Weeks Notice
De rijke man George Wade gebruikt zijn rechterhand Lucy voor van alles, maar na een jaar werken lijkt ze genoeg van hem te hebben. Met in de hoofdrol de super grappige Sandra Bullock.

The Proposal
Wat doe je als je als baas bijna je visum lijkt kwijt te raken? Ja, dan huur jij je assistent in als verloofde. Deze film krijgt sowieso al 10 pluspunten door de cast: Sandra Bullock en Ryan Reynolds.

Mannenharten
Een Nederlandse film kan natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. In Mannenharten volg je zes totaal verschillende mannen die alle zes op een hele andere manier omgaan met de liefde. Met onder andere Barry Atsma en Daan Schuurmans.

Wat is jouw favoriete film?

Lees ook:
5 films à la Mean Girls
4 films met Miles Teller die je moet zien

Beeld: Pexels.com

Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.