fbpx

6X Dealen met een jaloers vriendje

 
Het is al een tijdje ongezellig tussen jou en je vriendje. Hij lijkt wel bezeten van jaloezie! Wat je ertegen kan doen? Vandaag zes tips!

  1. Jaloezie komt een beetje voort uit angst en onzekerheid. Als je vaak genoeg benadrukt hoe leuk en lief hij wel niet is, zal de jaloezie misschien wel overgaan.
  2. Probeer niet te boos op hem te worden als je ontdekt dat ‘ie alweer in je Whatsapp berichten rondneust. Confronteer hem ermee en probeer er zo open mogelijk over te praten.
  3. Voel je niet schuldig als je met die jongen van Abercombie & Fitch op de foto gaat. Je vriendinnen doen het toch ook voor de grap? Je hoeft nergens verantwoording voor af te leggen.
  4. Ja, je gaat met jongens om. So what?! Laat hem inzien dat hij zich nergens zorgen om hoeft te maken. Je koos hem toch voor een reden?
  5. Laat zijn jaloezie geen dominantie worden. Wil hij steeds weten waar je bent en vraagt ‘ie zelfs foto’s voor bewijs? Niet op ingaan! En je afvragen of je samen nog wel gelukkig kan zijn als hij echt zo jaloers is.
  6. Je mag hem best een beetje aandacht geven als jullie samen zijn. Geen Facebook. Geen Twitter en geen Instagram. Dan maar thuis alle foto’s van Harry Styles liken.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.