fbpx

6x Liedjes die celebs schreven over hun ex

 

Een break-up is nooit leuk, gelukkig hebben we onze BFF die ons erdoorheen sleept met een film en een bak ijs. De celebs pakken het anders aan. Deze zes beroemdheden schreven een liedje over hun ex!

  1. We weten allemaal wat er is gebeurd tussen Rihanna en Chris Brown, maar dat Rihanna er het nummer Cold Case Love over schreef wist je waarschijnlijk niet. Ze zingt dat hij haar heeft mishandelt, maar ze hem toch ook mist.
  2. “Go on and try to tear me down, I will be rising from the ground, Like a skyscraper.” Powergirl Demi Lovato heeft het nooit officieel bevestigd, maar het is bijna zeker dat ze Skyscraper voor haar ex Joe Jonas schreef.
  3. Misschien wel het bekendste nummer van Justin Timberlake, Cry Me A River, gaat over niemand minder dan… Britney Spears! Ze ging waarschijnlijk vreemd en Justin vertelt haar dat ze hem voor altijd kwijt is. Als reactie schreef Britney Everytime, waarin ze sorry zegt.
  4. Over de relatie tussen Justin Bieber en Selena Gomez is veel geschreven, ook door Selena zelf. In het nummer The Heart Wants What It Wants bekent ze dat ze hem moeilijk los kan laten, ook al is hij slecht voor haar.
  5. De koningin van de break-up songs, Taylor Swift, mag natuurlijk niet ontbreken. Ze schreef niet één, maar twee liedjes over haar ex Harry Styles. I Knew You Were Trouble en Style.
  6. Oh oh Ellie Goulding… Ze brak het hart van Ed Sheeran door met een van zijn beste vrienden te zoenen. Hij maakte er het beste van en scoorde een hit met Don’t, wat over Ellie gaat.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.