fbpx

6x dit herken je als je nooit bruin wordt

Het is weer prachtige weer en tijd om naar het strand te gaan. Gezellig en ondertussen bruin worden met vriendinnen, behalve jij. Word jij ook nooit bruin? Join te club en lees snel verder.

 1. Altijd die eeuwige factor 50
  Jij kan de deur niet uit zonder je volledig in te smeren met factor 50. ALTIJD. Je vriendinnen lachen je uit als jij ze weer eens vraagt je in te smeren. Niet leuk, maar wel noodzakelijk, je wordt misschien niet bruin, maar je verbrandt wel. En dat is niet healthy. Het leven is niet eerlijk.
 2. De zomer is niet het leukste seizoen
  De zomer, hèt seizoen voor de rokjes en shorts. Jij bent hier iets minder enthousiast over dan de rest. Waar zij eindelijk hun prachtig goudbruine benen kunnen showen, loop jij rond met twee melkflesjes. We know your feeling girl…
 3. ‘Zo snel verbrand je echt niet’
  Zelfs als het bewolkt is, moet jij je insmeren met zonnebrand. Je vriendinnen vinden je waarschijnlijk wat overdreven  en zeggen dat je in dit weer echt niet kan verbranden. Dus echt wel, vanavond ben jij weer die kreeft. Dus blijven smeren, girls.
 4. Make-up vinden is een drama
  Jij wil een mooie BB cream of foundation aanschaffen. Helemaal leuk natuurlijk, maar probeer met jouw lichte huid maar eens een kleur te vinden waarbij je er niet uitziet als een wortel.
 5. Voel je je niet zo lekker?
  Vooral in de wintermaanden wordt deze vraag je meerdere keren per dag gesteld. Neehee, je bent niet ziek. Je bent alleen zo wit als een vampier, verder gaat alles prima hoor.
 6. Foto’s met flits
  DRAMA, je lijkt wel een spook!

Herkenbaar?

Lees ook:

>15x dit herken je als je voor het eerst in de sportschool bent
>10x dit herken je als je niet van uitgaan houdt

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.