fbpx

6x zo shop je voor het najaar

 

De herfst komt er weer aan! En de nieuwe collecties hangen alweer in de kledingwinkels. Tijd om een nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen!

  1. What to wear? Ruim je kast op. Zo kun je nagaan of je echt ‘niets te dragen’ hebt. Doneer of verkoop de kleding die je écht niet meer draagt en maak nieuwe looks van de kleding die je nog wel leuk vindt. Misschien vind je die ene broek die zo goed bij je nieuwe shirt past!
  2. Doe research. Kijk af bij bloggers en andere fashionista’s en vind uit wat het best bij jou past. Lees de fashionbladen voor de laatste herfst- en wintertrends. Je kunt nooit genoeg op de hoogte zijn!
  3. Pinterest alles. Maak een verzameling van alles wat je leuk, mooi en interessant vindt. Check dan of je favoriete winkels vergelijkbare pieces verkopen.
  4. Probeer niet de massa te volgen. Want hoe leuk trends ook kunnen zijn: ze kunnen ook heel snel voorbij zijn. Vervolgens zit je daar met al die gekochte items die na een week niet meer in zijn. Remember: fashions fade, style is eternal!
  5. Wil je een hele nieuwe stijl, of blijft alles een beetje bij het oude? Bedenk wat je wilt voordat je gaat shoppen, maar probeer niet letterlijk alles te plannen. Zo voorkom je teleurstelling.
  6. Als je geen zin hebt om je kleding weg te doen, is het misschien ook een idee om ermee te knutselen. Een muts van spijkerstof, of handschoenen met wol van een oude trui: het internet staat vol met leuke DIY-artikelen! Recyclen is nog nooit zo leuk geweest!
Beeld
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.