fbpx

7 Days make-up challenge Kylie Jenner

 

Van alleen maar een beetje mascara tot aan een week de complete Kylie Jenner beautylook + honderden selfies. GRLMAG’s Esther ging de challenge aan.

IEDEREEN VOND ME MET AL DIE LAGEN MAKE-UP ZO MOOI. IK DACHT ALLEEN MAAR: ZONDER NIET DAN?

kylie1Onherkenbaar
Vol enthousiasme ging ik aan de slag en met resultaat, want dag 1 verliep soepel. Totaal geen verstand van make-up, dus ik moest wel even opzoek naar een YouTube-filmpje. Resultaat: niemand herkende mij meer! Zelfs mijn vader niet… (thanks dad!) Iedereen vond me met die lagen make-up zo mooi. Ik dacht alleen maar: zonder niet dan? De eerste look was denk ik ook het meest succesvol. Alle reacties waren zo positief, maar toen ik zwarte lippenstift (ja echt zwart!) op ging doen riepen ze wel ‘why?!’ Ik vond het zelf ook best gewaagd en niet echt mooi staan, dus na vijf minuten was het er ook weer af hoor… Dat Kylie hier echt mee over straat durft..
kylie2Hoe doet Kylie dat toch?!

Zo stond ik iedere dag een uur eerder op (pff echt vermoeiend) om mijn make-up te doen en selfies te maken. Echt een dagtaak hoor. Na een paar dagen werd ik ook een beetje lui en sloeg ik de lippen over… #sorrynotsorry. Maar ik had in ieder geval iedere dag veel make-up op en dat is voor mij al een hele challenge. Ook ben ik normaal gesproken niet zo van de selfies en nu konden mijn Instagram followers iedere dag genieten van mijn make-up hoofd.

Conclusie
Doe mij maar lekker gewoon een laagje mascara! Voor feestjes zijn Kylie’s looks amazing, maar denk maar niet dat ik iedere dag een uur eerder opsta. Ik vind het knap van Kylie dat ze dit zo vol kan houden. Of zal ze iedere dag hulp krijgen? We will never know…
Wat vind jij van haar beautylooks?
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.