fbpx

7 Dingen die je kan doen tijdens een saai lesuur

 
Voel je je ogen zwaar worden tijdens dat oersaaie lesuur? Deze dingen kan je doen zónder het lokaal te verlaten…

  1. Snapchatten met vriendinnen. Het is een kunst om niet ge-erm-snapt te worden door je docent, maar kiekjes vanonder de tafel (lees: hallo onderkin!) zijn nou eenmaal het meest hilarisch.
  2. Degene die zijn nummer heeft neergekrabbeld op de tafel een prank sms’je sturen. ‘Dank u wel voor uw lidmaatschap op Schattige Poezenplaatjes. Voor slechts €9,95 per maand ontvangt u nu dagelijks een een snoezig kattenfoto. Als welkomstcadeau krijgt u het eerste kiekje gratis: [sluit afbeelding in van Grumpy Cat]’
  3. Gefascineerd langs de docent afkijken tijdens zijn eindeloze uitleg en timen hoe lang het duurt voor hij zenuwachtig een blik achter zich werpt.
  4. Handlezen. Lees je van tevoren wel even in om te zien welk lijntje waarvoor staat. Voor het geval je jezelf bombardeert als ‘mild type’ terwijl je afgelopen vrijdag nog op de bar stond te dansen. Ook leuk om bij je vriendinnen te doen.
  5. Uitrekenen hoeveel uur je nog moet werken in de supermarkt om die studded boots/aztec clutch/tattoo chocker te kunnen kopen.
  6. Brainstormen voor je blog. Dan ben je tenminste nog een béétje productief bezig geweest de afgelopen 50 minuten.
  7. Je vriendin non-verbaal uithoren over haar Tinder-date. Vind ze hem leuk? Kuchen is ‘ja’, krabben aan het been is ‘nee’.

Wat doe jij tijdens een saai lesuur?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.