fbpx

7 fabels over eten ontrafeld

 
Er wordt zoveel gezegd over sporten en eten dat je niet meer weet wat waar is. Deze 7 fabeltjes moet je nooit meer geloven:

  1. Je kan op één plek vet verliezen. No way! Anders zou iedereen een strakke buik en een volle booty hebben (we wish)
  2. Als je sport op een lege maag verbrand je meer vet. Lekker blijven ontbijten, de kans is namelijk groot dat je het er anders na je work-out weer bij eet.
  3. Van krachttraining word je een vrouwelijke hulk. Hell no! Van krachttraining kan je juist mooie curves krijgen. Tenzij je anabolen neemt, dan kan je wel een hulk worden.
  4. Fit tea zorgt ervoor dat je afvalt. Helaas(!) is er geen wonder thee waardoor je afvalt. In de thee zitten wel kruiden die zorgen voor energie en een minder opgeblazen gevoel, maar dat was het dan ook wel..
  5. Na 8 uur ’s avonds eten maakt je dik. Don’t worry als dit waar was, dan was iedereen dik. Maar probeer 2 uur voor je naar bed gaat niet meer te eten, dan kan je lichaam rustig herstellen tijdens je slaap.
  6. Een work-out van een uur is beter dan die van een halfuur. Nu ligt het er natuurlijk aan wat je precies doet tijdens je work-out, maar over het algemeen kan een korte work-out (zoals HITT) ook heel effectief zijn.
  7. Brood en zuivel zijn de duivel. Tenzij je een glutenallergie hebt of een lactose-intolerantie is er niks mis mee. Lekker blijven eten dus.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.