fbpx

7 Films die je in 2015 moet zien

 
Een nieuw jaar, dus weer heel veel leuke films. Yay! Wij kunnen niet wachten op deze 7 films. Extra veel ‘tweede delen’ dit jaar. Bijvoorbeeld van Magic Mike (oeh la la).

Fifty Shades of Grey

Iedereen ontkent het dat ze de boeken hebben gelezen, dus of we allemaal naar de bios rennen is nog maar de vraag. Ben jij van plan om naar de aparte relatie van Anastasia en Christian Grey te gaan kijken? 14 februari in de bios.

Cinderella

Assepoester maar dan in real life. Het bekende verhaal van Disney en de knappe prince charming zal niet ontbreken. 18 maart in de bios.

Pitch Perfect 2

De Barden Bellas zijn bijna afgestudeerd, maar wat moeten ze nu doen na hun studie en zonder elkaar? We zullen het vanaf 14 mei weten. Heel veel leuke liedjes gegarandeerd. 14 mei in de bios.

Minions

Yes! De Minions van Despicable Me krijgen ein-de-lijk hun eigen film. 1 juli in de bios.

Magic Mike XXL

De sexy mannen zijn terug in de nieuwe Magic Mike XXL. De boys nemen afscheid met een laatste optreden. Dus heel veel mooie lichamen te verwachten. 2 juli in de bios.

Ted 2

Ted is back! Knuffelbeer Ted en Mark Wahlberg komen weer terug. En Amanda Seyfried is dit keer ook te zien. Meer is jammer genoeg nog niet bekend. We’ll let you know! 13 augustus in de bios.

The Hunger Games: Mockingjay part 2

Het allerlaatste deel van The Hunger Games. Hoe zal het aflopen met Katniss, Peeta en Gale? 18 november in de bios.

Welke film ga jij zien?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.