fbpx

7X Snel door je huiswerk

 
Heb jij ook bergen huiswerk, maar nul concentratie? Met deze tips knal jij zo door je huiswerk heen en heb je daarna nog genoeg voor al die andere leuke dingen.

  1. Maak een to-do list met alle opdrachten die je moet doen. Iets af? Streep het door, zo wordt je takenlijst steeds korter. Zo lijkt het ineens niet meer zoveel.
  2. Begin met het lees- en leerwerk, in het begin is je concentratie nog het best, opdrachten maken is meer ontspannen. Zet voor dat laatste een lekker muziekje op de achtergrond (niet te hard)!
  3. Ga ergens zitten waar je niet kan worden afgeleid. Dus ook geen televisie, want voor je het weet zit je weer een half uur te staren naar het beeldscherm.
  4. Zorg dat bureau opgeruimd is zodat je niet wordt afgeleid door oude vakantiefoto’s, tijdschriften en andere items die jij veel interessanter vindt dan je huiswerk.
  5. Maak je huiswerk samen met jouw BFF. Zo kunnen jullie elkaar mooi helpen bij die moeilijke wiskunde sommen!
  6. Vergeet niet om tussendoor even pauze te nemen. Even een rondje lopen, kopje thee halen en iets lekkers natuurlijk. Genoeg pauzes nemen is belangrijk om je goed te blijven kunnen concentreren.
  7. Start meteen na school. Dan ben je lekker vroeg klaar en kan je daarna lekker ontspannen je favoriete serie kijken.
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.