fbpx

7x waarom het best oké is een meisje te zijn

 

Soms heb je er helemaal de balen in. Je haar wil niet, de beugel van je BH probeert je lek te steken, je jurkje zit niet lekker. DRAMA! Maar in plaats van te denken Oh if I where a boy.. denk eens aan alle positieve dingen van vrouw zijn.

  1. Niets is leuker dan lekker een avondje tutten met je vriendinnen. Elkaars haar doen, kleren lenen, nagels lakken. Oké wie heeft er zin in een slaapfeestje?
  2. Jij kan ongegeneerd selfies en snaps van jezelf posten. Als jongens dit doen is het toch een beetje vreemd..
  3. Als je echt een baaldag hebt en tegen iedereen loopt te bitchen kun je altijd je hormonen nog de schuld geven. Sorry, it’s that time of the month..
  4. Nog een pluspunt wat dat betreft, het is een goed smoesje om niet mee te hoeven gymmen. Nu maar hopen dat je geen vrouw als gymdocent hebt, die trappen er iets minder snel in.
  5. Wij meiden kunnen gewoon huilen als we daar zin in hebben. Jongens proberen zich toch vaak groot te houden. Best lastig.
  6. Het klinkt gek maar we kunnen toch gewoon heel blij worden van een leuke nieuwe BH?
  7. En stel je eens een leven zonder lipgloss voor.. Nee dus.

Who run the world..? GIRLS!

Beeld: VEVO Beyonce – Run the world
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.