fbpx

8x dit moet je nooit tegen een fangirl zeggen

 

Word jij ook zo blij als jouw favoriete artiest met een nieuw album komt? Of als er een nieuwe film komt met die leuke acteur of actrice? Dan moeten ze deze acht dingen zeker niet tegen jou zeggen!

  1. “Heb je niet genoeg posters op je kamer hangen van je favoriete band? Je ziet de muur amper!” Zo lang er nog stukken muur te zien zijn, heb jij ruimte voor posters. Punt.
  2. “Ze weten niet eens dat je bestaat joh.” Tuurlijk wel, jouw idool droomt elke nacht van je en op een dag gaan jullie trouwen. Je weet het zeker.
  3. “Het is maar een film/serie.” Wat denken ze wel niet? Gossip Girl is niet zomaar een serie, Gossip Girl is een manier van leven.
  4. “Leeh, vind je hem/haar nou echt knap?” Met die woorden is jullie vriendschap zojuist beëindigd.
  5. “Wat maakt het uit dat je geen kaartje voor het concert hebt? Dan kijk je het concert toch gewoon op tv of zet je de videoclip aan?” Snappen ze dan echt niet dat dat by far niet hetzelfde is?
  6. “Hij/zij geeft helemaal niets om fans.” YOU LIAR!
  7. “Jouw idool is wel oké, maar lang niet zo leuk als de mijne.” Deze woorden zijn perfect voor een urenlange discussie en een kleine vriendinnenruzie.
  8. “Je verpest echt je tijd om zoveel met je fangirldom bezig te zijn.” Als je ervan geniet om je tijd op die manier door te brengen, is het helemaal geen verpeste tijd!

Van wie ben jij fan?

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.