fbpx

8x raarste tattoos van de celebs

 

Tatoeages kunnen heel mooi zijn, zeker als ze een speciale betekenis hebben. De tattoos van deze celebs zijn op zijn zachtst gezegd toch wel a bit weird…

  1. Zangeres Ke$ha heeft een tattoo aan de binnenkant van haar onderlip met de tekst “suck it”. Volgens velen is dit een reactie op mensen die haar naar beneden probeerden te halen, ehm, oke..
  2. Louis Tomlinson werd geïnspireerd door de zin “you can’t go to bed without a cup of tea” uit hun hit Little Things en hij liet een theekopje op zijn onderarm tatoeëren en dat terwijl 1D zoveel meer inspirerende lyrics heeft.
  3. Op de voet van actrice Amanda Seyfried vinden we de tekst “minge”, wat straattaal is voor vrouwelijke private parts.
  4. Hottie Ryan Gosling wilde graag een monsterhandje op zijn arm, maar de tattoo lijkt meer op een cactus. Het mislukken heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat hij hem zelf(!) heeft gezet. Ons advies? Zoek volgende keer een echte tattoo artist, Ryan.
  5. Cara Delevingne is zo gek op bacon dat ze het woord onder haar voet liet tatoeëren. Onder haar andere voet staat trouwens “made in England”, voor het geval ze vergeet waar ze vandaan komt.
  6. In 2012 had Chris Brown ineens een tatoeage van een mishandelde vrouw in zijn nek staan, die wel erg leek op Rihanna. Je zou toch denken dat hij zo snel mogelijk had willen vergeten wat hij haar aandeed in 2009.
  7. Nog iemand met een inner lip tattoo: Miley Cyrus heeft een huilende kat emoji laten vereeuwigen.
  8. Justin Bieber liet de tattoo artist twee handen vlak boven zijn voet zetten. Het gevolg is dat de handen uit zijn voet lijken te groeien.

Welke tattoo vind jij het meest bizar?

Beeld: Instagram Cara Delevingne
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.