fbpx

Zaterdag vond de MTV Movie & TV Awards weer plaats en waren onze fave casts te zien op de red carpet. Maar ze waren niet helemaal compleet..

Zo stond de cast van 13 Reasons Why samen op de rode loper en ze zagen er echt ge-wel-dig uit. Maar we missen een superbelangrijk persoon: Dylan Minnette. Dylan was later wel aanwezig, dus waarom ontbreekt hij uit deze groepsfoto, right? Nou, gelukkig hield Dylan ons niet al te lang in spanning:

Aaah, stars… They’re just like us! Misschien moet Dylan de volgende keer z’n wekker ietsje eerder zetten? MTV’s tweet zorgde voor een paar funny photoshops:

Ook Lili Reinhart zag er stunning uit zaterdag, maar Cole Sprouse was nergens te bekennen.

Maar no worries: Cole had een goede reden om er niet bij te zijn. Hij is namelijk bezig met de opnames van zijn nieuwe film Five Feet Apart. Hierin speelt hij iemand met Cystic Fibrosis die verliefd wordt op een andere patiënt uit hetzelfde ziekenhuis. Er is alleen een catch: ze moeten altijd five feet (ongeveer anderhalve meter) van elkaar verwijderd blijven – wat hun relatie niet bepaald makkelijk maakt. Sounds really good!

Ook de cast van Stranger Things was aanwezig, maar helaas zonder Millie Bobby Brown. Op haar Insta liet ze weten dat ze er niet bij kon zijn vanwege gespleten knieschijven… Klinkt heel pijnlijk. Gelukkig blijft Millie er positief onder en noemde ze het zelfs een mijlpaal in haar leven. De oorzaak heeft ze niet genoemd:

Een bericht gedeeld door MBB (@milliebobbybrown) op

De MTV Movie & TV Awards wordt vanavond uitgezonden we zijn héél benieuwd aangezien alle shows genomineerd zijn voor meerdere awards!

> Yay! Paul Wesley gaat in een nieuwe serie spelen
> Lili Reinhart gaat in op zwangerschapsgeruchten

Bron beeld: Netflix

Ashni
Ashni

Gewapend met haar rode lippenstift en winged eyeliner schrijft Ashni over beauty, boys en badass girlpower.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.