fbpx

Alles over jouw favo PLL-boys

 

Ben jij ook niet alleen fan van Pretty Little Liars omdat het een leuke serie is, maar vanwege de leuke boys? We zitten nu in het zesde seizoen en de jongens zijn hotter dan hot. Maar wist jij dit al over Ian, Tyler en Keegan?

Ian Harding
– Ian heeft een hele goede band met Lucy Hale en ze vertellen elkaar alles over hun love life… Ah cute!
– In het begin was de band met Troian alleen niet zo goed. Het blijkt dat Troian hem de eerste ontmoeting heel irritant vond. Daar snappen wij niks van, maar gelukkig was het alleen de eerste ontmoeting en kunnen ze het nu goed met elkaar vinden.
– Ian heeft een crush op de actrice Sofia Vergara van Modern Family en zij is weer een big fan van PLL.
– En weet je waar Ian bang voor is? De oceaan. Na een aantal vervelende gebeurtenissen blijft hij lekker op het strand en gaat hij niet zo snel het water in.

Tyler Blackburn
– Zijn eerste acteerklus was in de show Unfabulous met Emma Roberts.
– Tyler valt op meiden zoals Aria in Pretty Little Liars.Van de vier meiden zou hij het eerste daten met haar.
– Tyler is echt fan van muziek en dan vooral van de band The Black Keys. Hij en Troian hebben ongeveer dezelfde smaak qua muziek en hij deelt ook altijd zijn favo songs met de cast van PLL.
– Naast dat hij kan acteren en van muziek houdt, kan hij zelf ook zingen! Hij heeft onder andere voor de online serie Wendy een liedje opgenomen.

Keegan Allen
– Keegan is net zoals Ian een fan van Taylor Swift. Wooohooo!
– En hij houdt heel erg van zijn fans. Dat zeggen bijna alle acteurs, maar hij heeft zelfs sommige fans gebeld. Hij wil ze namelijk bedanken voor de kans die hij krijgt dankzij hen. Lief <3
– Hij vond het geweldig om bad boy Toby te spelen in PLL. Om iedereen wijs te maken dat hij ‘A’ was, maar gelukkig vindt hij het nu ook heel leuk om de romantische Toby te spelen. Wij vinden ze stiekem allebei leuk.

En natuurlijk spelen er nog heel veel leuke jongens in de serie. Wie is jouw favoriet?

Fotografie: Instagram
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.