fbpx

4x Wat als je bff een vriendje krijgt

 

Ze is helemaal in de wolken en raakt niet uitgepraat over haar crush. Ze wil 24/7 bij hem zijn en vergeet jou daardoor misschien een beetje. Maar hoe ga je daar nu mee om?

  1. Ze zeggen dat liefde blind maakt, en dat is echt zo! Laat haar de eerste paar dagen gewoon even op die roze wolk ronddrijven. Ze komt vanzelf wel weer naar beneden en dan heeft ze heus wel weer aandacht voor jou.
  2. Is de relatie serieus en spendeert ze veel tijd met hem? Plan dan een vaste dag in de week voor jullie samen. Iedere donderdagmiddag bijvoorbeeld. No boy talk, gewoon jij en je BFF.
  3. Je kunt natuurlijk zelf ook een hottie scoren en op dubbeldate gaan met z’n viertjes. Super gezellig en zo kunnen jullie alvast plannen maken voor jullie kinderen; die gaan later natuurlijk óók met elkaar daten ha ha.
  4. Mocht de relatie stuk lopen: laat haar niet vallen! Ook al heeft ze dat bij jou misschien wel een beetje gedaan, ze is en blijft je BFF. Vang haar op, koop een bak Ben & Jerry’s en leg haar de fijne kneepjes van Tinder uit. #SistersBeforeMisters!
Beeld: MTV Awkward
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.