fbpx

5x dit herken je als je het altijd koud hebt

De letter r zit weer in de maand en dat betekent dat de winter er weer aankomt. Ben jij ook zo’n enorme koukleum en voel jij je een permanent ijsblokje? Dan herken je deze dingen vast!

 1. Jij draagt altijd laagjes met kleding
  Jij denkt overal op voorbereid te zijn door je in te pakken met laagjes kleding. Think again! Jij hebt het echt altijd en overal ijskoud. Je haat dan ook mensen die zeggen dat je je dan maar wat warmer aan moet kleden. DAT DOE IK AL, OKAY?!
 2. In september haal jij de winteraccessoires al weer uit de kast
  Jij wordt maar wat raar aangekeken als je begin oktober alweer met een sjaal rondloopt en je handschoenen aanhebt. Hallo, weten jullie wel hoe koud het is ’s ochtends op de fiets?
 3. Jij bent jaloers op iedereen die met 15 graden al met korte mouwen rond kan lopen
  Met 15 graden pak jij je nog helemaal in met winterjas en dikke trui, maar er zijn mensen die met 15 graden gewoon in een T-shirtje kunnen lopen. Hoe dan?
 4. Je drinkt liters thee
  Je hebt het idee dat de koud bij jou van binnenuit komt en dat moet je toch op een of andere manier verwarmen? Je blijft liters en liters thee drinken, maar niets helpt. Je blijft het voor eeuwig koud hebben.
 5. Je vraagt altijd of de verwarming wat hoger mag
  Thuis loop je rond in en onesie met warme sloffen en een dikke trui. Op school kijken de mensen toch iets raarder als je dit daar ook doet. Daarom vraag je altijd of de verwarming net een tikkie hoger mag.

Heb jij het ook altijd koud?

>4 tips tegen een winterdipje
>6x dit herken je als je nooit bruin wordt

Bron beeld: Unsplash.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.