fbpx

5 anti-verveel tips als je niet op vakantie gaat

De zomervakantie is on. Ga jij dit jaar niet op vakantie en ben je bang dat het thuis maar saai wordt, think again! Met deze tips heb je een top vakantie.
 1. Zoek de leuke plekken bij jou in de buurt op
  Natuurlijk ken jij veel toffe plekken bij jou uit de buurt al, maar wordt het niet eens tijd voor wat nieuwe hotspots? Pak je fiets en rijd zonder na te denken ergens naartoe. Wie weet kom jij wel een supertof eettentje tegen, of een prachtige locatie om een fotoshoot met vriendinnen te houden. Lekker avontuurlijk!
 2. Start een nieuwe hobby
  Heb jij altijd al willen handletteren of fotograferen? Dit is je kans! Koop een how-to boek of kijk wat YouTube video’s en ga aan de slag. Je hebt nu alle tijd om je hobby uit te oefenen en te leren. Neem rustig de tijd en ga ervoor!
 3. Ga eens langs bij mensen waar je normaal minder tijd voor hebt
  Het is vakantie, je hoeft nu niet aan school te denken en je hebt dus alle tijd om eens even lekker bij je oma/opa/tante/nichtje/buurvrouw langs te gaan. Laat je gezicht daar eens zien of ga een lekker ijsje met ze eten. Dat is voor jullie allebei hartstikke gezellig.
 4. Ga picknicken of houd een high tea
  Ga lekker naar het park om te picknicken. Maak van te voren wat broodjes en andere lekkere hapjes klaar, trommel al je vriendinnen op en geniet!
 5. Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar
  Ja ik snap het, je wil er echt nog niet aan denken dat die eeuwige vrijheid ooit stopt, maar je zal er helaas ooit aan moeten geloven. Je moet over een aantal weken toch echt de schoolbanken weer in. Je kan er natuurlijk voor zorgen dat school leuk wordt. Stel wat goede voornemens op en koop super leuke schoolspullen of pimp ze weer helemaal op. Zeker weten dat je er al een stuk meer zin in krijgt.

Blijf jij dit jaar thuis?

Bron beeld: Pexels.com
Chiara Stam
Chiara Stam

Chiara schrijft over van alles wat met fun en een happy lifestyle te maken heeft. Ooit droomde ze ervan om een Disney prinses te worden, maar blijft met haar lengte altijd aangewezen op Tinkerbell.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.