fbpx

Apps & tips voor de perfecte Instagram foto

 
De perfecte Instagram feed maken is vaak lastig, maar met deze apps en tips is jouw Instagram helemaal on point!

 1. Je instagram theme
  Jouw perfecte theme vinden is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk! Je kunt al je foto’s de perfecte filter geven door dit gewoon, ja hoor, te googlen! Typ bij google afbeeldingen in ‘instagram theme’, en je krijgt meteen verschillende plaatjes met voorbeelden. Kortom: door gewoon wat te spelen met de helderheid, contrast, en andere opties in de Instagram app zelf!)
 2. De apps
  Er zijn verschillende apps waarmee je je foto’s kan bewerken. Zowel betaalde als gratis apps. ‘Afterlight’ is zo een te betalen app, maar wel eentje dat je erg goed op weg kan helpen! Maar ‘Pixlr’, een gratis app, kan ‘Afterlight’ perfect vervangen. En, we hebben allemaal wel eens dat we dé perfecte selfie hebben genomen, maar plots verschijnt er op de foto een puistje dat je eerst helemaal niet zag en toch liever weg wil werken. Dit is handig op te lossen met ‘Facetune 2’, een app waarmee je al die lastige puistjes kan wegwerken!
 3. De ‘caption’
  Wat moet je nu toch steeds precies onder die zoveelste selfie zetten? Of onder een foto van een prachtige zonsondergang? Je kan het simpel houden, en beschrijven wat op de foto staat aan de hand van emoji’s. Een selfie in de eerste warme zomerzon? Een zonnetje eronder, en een zonnebril! Je nieuwste aanwinsten na een dagje shoppen? Enkele kledingsemoji’s!
  Ook kun je de meer ‘inspirerende’ weg opgaan, en kiezen voor een stukje van de lyrics van je favoriete liedje, of voor een leuke quote van een boek dat je aan het lezen bent! (Op Goodreads vind je eindeloos veel quotes van boeken, en van auteurs.)
 4. De foto zelf
  Ook niet onbelangrijk is wat er op de foto zelf staat. Probeer je selfies af te wisselen met foto’s van een landschap, een zonsondergang, een foto van je huisdier, en met alles wat jou gelukkig maakt! Instagram is de perfecte app om terug te blikken op jou leukste momenten, of het nu een concert is of een lekkere milkshake die je hebt gedronken.

Zijn jouw Instagram foto’s al picture perfect?

>  Deze 6 hotte mode apps moet elke fashionista hebben
> Dit moet je weten als je naar een concert gaat

Bron beeld : Foter.com
GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.