fbpx

Ariana Grande en Lucy Hale maken Disney album

 

Dat we van Disney houden, weet iedereen. Maar nu gaan onze favoriete popsterren Ariana Grande, Lucy Hale én Tori Kelly samen een Disney album opnemen! YAY!

Het album gaat ‘We love Disney’ heten, en ze zullen de klassieke Disney nummers gaan zingen. Er zullen 15 nummers opstaan, en het album zal 30 oktober worden uitgebracht. Laat die herfst maar komen!

En er is nog meer bekend! Ariana Grande zal Zero to Hero van Hercules gaan doen, Tori Kelly Colors of the Wind van Pocahontas en last but not least Lucy Hale zal samen met de country groep Rascal Flats (die je al eerder kon horen op de soundtrack van de film Hannah Montana) voor een speciale editie van Let it go. Wij zeggen, bring it on met die country roots, Lucy!

Andere sterren die ook nog op het album zingen zijn onder andere Jessie J, Jason Derulo, Ne-yo en Gwen Stefani. Zie hieronder voor een preview!

WE KUNNEN NIET WACHTEN. 

GRLMAG Redactie
GRLMAG Redactie

De GRLMAG-redactie houdt jou iedere dag op de hoogte van de hotste nieuwtjes en handigste tips.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GRLMAG maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op akkoord te klikken of door op de website te blijven komen, ga je hiermee akkoord.